Doe mee met ons onderzoek naar energie en gezondheid


Woon jij in Heerlen-Noord en heb je recht op energietoeslag?
Dan nodigen we je van harte uit om mee te doen met het onderzoek.
Jij kunt namelijk het verschil maken!

 

Steeds meer huishoudens hebben moeite om de hoge energierekening te betalen. Daarnaast zijn sommige woningen slecht geïsoleerd en vochtig. Dat heeft invloed op het welzijn en de gezondheid van de bewoners. De gemeente Heerlen vindt dat een gezonde en goede leefomgeving voor iedereen bereikbaar en betaalbaar moet zijn. Daarom onderzoekt zij welk effect het binnenklimaat en het energieverbruik op onze gezondheid heeft. Chipmunk Health gaat dit onderzoek mee uitvoeren 

Hoe werkt het?

Als u meedoet, gaan we anderhalf jaar lang samen met u een aantal belangrijke metingen doen. 

We houden uw gezondheid in de gaten

We gaan zorgvuldig om met uw gezondheid. De lichaamswaarden die u meet, kunt u zelf bekijken op uw persoonlijke Chipmunk-pagina. Onze Chipmunk-arts kijkt ook mee. Ziet de arts dat er problemen zijn met uw gezondheid, dan nemen we contact met u op. Zo krijgt u meer inzicht en grip op uw gezondheid. 

ouder echtpaar

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Uw gegevens worden veilig opgeslagen op ons platform voor thuismonitoring dat we inmiddels al een paar jaar inzetten bij huisartsen en ziekenhuizen. Bijvoorbeeld voor huisartsen in Sittard. Chipmunk voldoet dan ook aan de strengste normen op het gebied van dataveiligheid en privacy. U kunt er dus van op aan dat uw gegevens en privacy maximaal worden beschermd. Voor alle details verwijzen wij u naar ons privacy statement. 

Om het onderzoek goed te kunnen uitvoeren, delen we de meetgegevens met de onderzoekspartners, waaronder de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Als u aan het project meedoet vragen we daarvoor uw toestemming.

Meld u aan

Na 18 maanden komen we weer bij u langs om de apparatuur op te halen. De smartwatch mag u dan houden. 

EU logo and acknowledgement
Wellbased logo