Voor patiënten

Jezelf goed in de gaten houden op gezondheidsvlak is geen overbodige luxe. Zeker als gezondheid niet vanzelfsprekend is, bijvoorbeeld omdat COPD, diabetes of hart- en vaatziekten onderdeel uitmaken van jouw dagelijkse routine. Daar wil je je leven niet door laten beheersen, maar je wil wel snel kunnen schakelen als je lichaam daarom vraagt. Daarvoor is nu een oplossing: Chipmunk!

Chipmunk draait om persoonlijke aandacht, gebaseerd op jouw medische data die je verzamelt op momenten die jou goed uitkomen met apparatuur die je van ons krijgt.

Medische selfie

Je kunt jezelf geruststellen door extra te meten als daar een aanleiding voor is. Maak op die manier zoveel “medische selfies” als je wilt, en weet dat je van ons hoort als het nodig is. Het gaat bij Chipmunk niet om technologie, maar om jouw gezondheid en onafhankelijkheid. Met Chipmunk sta je er nooit alleen voor.

Als jij dat goed vindt, worden de gegevens die je meet gedeeld met je zorgverlener en – als de gegevens daarom vragen – wordt hij extra geattendeerd. Dat maakt zijn en jouw leven een stuk makkelijker, want je hoeft niet voor elk wissewasje naar de praktijk maar gaat alleen als het nodig is. Ben je ongerust? Dan meet je gewoon wat vaker. En als er echt iets aan de hand is dan hoor je dat vanzelf.

Telehealth

We zijn geen app maar bieden Telehealth-diensten voor zorg op afstand. Om Chipmunk te gebruiken heb je dan ook niet altijd een computer of smartphone nodig. Wij regelen dat jouw medische gegevens via een speciaal kastje bij jou thuis draadloos en betrouwbaar worden verzameld en alles wordt automatisch en veilig verstuurd. Jij kunt niks verkeerd doen. We zeiden het al: het draait niet om de techniek, maar om jou.

Voordelen Chipmunk op een rij:

Kan ik me al opgeven?

Klinkt goed, maar is Chipmunk al beschikbaar voor mij?
Chipmunk wordt al ingezet bij verschillende projecten, onder andere bij huisartsen van Zorggroep Meditta in Midden- en Zuid-Limburg. Wil jij ook meedoen? Vraag dan aan je huisarts of zorgverzekeraar naar de mogelijkheden of neem contact met ons op. 

Wij helpen je graag verder.