Virtuele Kliniek

Altijd je dokter bij je

Chipmunk Health levert kant-en-klare virtuele klinieken aan huisartsen, specialisten en andere zorgverleners. Wij zorgen dat zij patiënten thuis kunnen monitoren, begeleiden en behandelen. Om zo de kwaliteit van leven van een patiënt te verhogen en de werkdruk in de huisartsenpraktijken te verlagen. Maar de allergrootste winst is dat we met de meetgegevens écht meer inzicht hebben in iemands gezondheid. Dat maakt het mogelijk om op tijd in te grijpen bij alarmerende situaties.

Hoe werkt de Chipmunk Health Virtuele Kliniek?

Patiënten met chronische aandoeningen gaan hiervoor regelmatig op controle bij hun huisarts. Met Chipmunk gebeuren die controles op afstand door onze slimme meetapparaten. Altijd plug and play, afgestemd op de behoefte van de patiënt én schaalbaar.  

Echt betekenis geven aan data

Chipmunk verzamelt data die de patiënt zelf thuis opneemt. De data is beveiligd volgens de laatste standaarden en wordt opgeslagen en beheerd in de medisch gecertificeerde cloud van het Philips HealthSuite Digital Platform.
Onze geavanceerde data-analyse geeft betekenis aan de data en helpt zorgverleners bij het nemen van beslissingen. De patiënt krijgt zelf ook toegang tot zijn persoonlijke Chipmunk-omgeving voor meer inzicht in zijn gezondheid.

Voor wie is de virtuele kliniek geschikt?

Voor wie is de virtuele kliniek geschikt? De Chipmunk Health Virtuele Kliniek is er voor iedereen die meer grip wil op zijn gezondheid. Maar we zijn er vooral voor patiënten met chronische gezondheidsklachten hebben en die baat hebben bij het regelmatig meten van bloeddruk, hartslag, activiteit, saturatie en/of gewicht. Lees meer specifieke informatie voor: