Team

Chipmunk wordt elke dag beter. Voor dat doel zijn flink wat mensen in de weer, waaronder wetenschappers, artsen, software ontwikkelaars, verpleegkundigen, hardwarespecialisten en systeemontwerpers. Daarnaast zijn tal van zorgverleners betrokken bij de doorontwikkeling van Chipmunk. Zij kijken waar Chipmunk waardevolle tijd van de zorgprofessional kan besparen terwijl de geleverde zorg beter wordt.

Onze snel groeiende groep patiënten heeft ook een prominente plek in onze familie. Via de Living Labs leveren zij niet alleen feedback waardoor Chipmunk zijn dienstverlening kan verbeteren; de data die zij van zichzelf verzamelen zorgt er ook voor dat Chipmunk zichzelf continu verbetert.

Erik Duijsens

Chief Executive Officer

Erik is vooral geïnteresseerd in de ontwikkeling van innovatieve patiëntgerichte zorgmodellen. In 2010 koos hij voor Noord-Amerika als uitvalsbasis. Daar leerde hij van binnenuit wat innovatie in de gezondheidszorg betekende en past dat nu toe in Chipmunk.

Paul-Perreijn-Chipmunkhealth

Paul Perreijn

Chief Technology Officer

Paul is een expert op het gebied van meten in de zorg. Hij beheerst de hele keten, van hardware-ontwerp tot softwareontwikkeling. Door zijn zorgachtergrond kan hij als geen ander technologie beoordelen en toepasbaar maken voor concrete zorgtoepassingen.

Bjorn-chipmunk-health

Björn Crüts

Chief Scientific Officer

Bjorn is een ondernemende en pragmatische wetenschapper. Hij werkt sinds een paar jaar vooral aan het monitoren en begeleiden van patiënten door gevalideerde metingen en de medische analyses en modellen die daarvoor nodig zijn.

Jamie-le-Chipmunk

Jamie Le

MEDICAL ADVISOR

Jamie is medisch specialist interne geneeskunde en respirologie en een uitgesproken voorstander van netwerkzorg die is georganiseerd rondom de patiënt. Adviseert rondom het medisch-inhoudelijk beleid van Chipmunk Health en is medisch verantwoordelijke binnen Chipmunk Health Canada.

 

Samantha-Upshall-Chipmunk

Samantha Upshall

Service Delivery Manager

Samantha is geregistreerd verpleegkundige met veel praktijkervaring in ziekenhuis- en thuiszorg. Specialist in procesmanagement en daarmee is Samantha een belangrijke vormgever van de feitelijke dienstverlening van Chipmunk Health aan patiënten en hun zorgverleners.
Eric-beragg

Eric Beragg

Chipmunk Systeemarchitect

Eric is verantwoordelijk voor de architectuur en backend van het Chipmunkplatform. Dat maakt hem het schakelpunt tussen medische staf, management en (HSDP- en Connected Services) specialisten van Philips.

Armand-Meertens-Chipmunk

Armand Meertens

Privacy & Compliance Officer

Armand garandeert dat Chipmunk voldoet aan de strengste normen voor wat betreft privacybescherming, dataveiligheid en kwaliteitsmanagement en geeft als zodanig een belangrijke bijdrage aan Chipmunk’s privacy-by-design-principe.

 

 

 

pq

Philomena Quaedvlieg

Marketing Coördinator

Met haar internationale marketing & communicatie kennis en ervaring zorgt Philomena en haar team, met de juiste visie en strategie ervoor, dat Chipmunk Health bij de doelgroepen onder de aandacht wordt gebracht. Dit gebeurd stap-voor-stap op een manier die bij Chipmunk Health past. Samen zetten we die extra mile om te blijven ontwikkelen en daarmee kansen te ontdekken en in te zetten voor de toekomst van Chipmunk Health

Ben je geïnteresseerd in Chipmunk en wil je meer weten?