Beter thuis revalideren na een beroerte met Chipmunk

Je hebt een beroerte gehad. Misschien heb je moeite met lopen, functioneert je arm of hand niet goed of laat je geheugen en concentratie je in de steek. Wat je klachten ook zijn, een goede revalidatie is essentieel. En niet alleen de eerste 6 maanden, maar ook na die periode blijft revalideren belangrijk om je levenskwaliteit te verbeteren. En om de kans op nog een beroerte te verkleinen. Met Chipmunk kan dat vanuit huis. Dat is juist nu een heel groot voordeel.

Persoonlijke coach op afstand

Chipmunk en Strokemark ontwikkelden samen een compleet trainings- en monitoringsprogramma voor mensen die een beroerte hebben gehad. In Duitsland draait het programma al een tijdje en vanaf nu kun je je in Nederland ook aanmelden. Tot nu toe was het programma deels thuis en deels met een kleine groep. Sinds kort is het ook mogelijk om het hele programma vanuit huis te doen.

Het trainingsprogramma

Steun van officiële instanties

Uit onderzoek blijkt dat voldoende bewegen en een goede bloeddruk belangrijk zijn. Dat geldt voor iedereen, maar zeker voor jou om beter te herstellen na een beroerte. Met de juiste coaching en slimme apparatuur motiveert Chipmunk jou om de beste resultaten te halen. Dat is ook bevestigd door de Stiftung Deutsche Schlaganfallhilfe en de World Stroke Organization. Zij hebben onze aanpak geëvalueerd en gevalideerd.

Alert bij risico op een beroerte

De meetwaarden die Chipmunk verzamelt, worden continu met elkaar vergeleken. Door je bloeddruk en beweging te analyseren monitoren we de belangrijkste risicofactoren voor een (tweede) beroerte. Is dat risico groot? Dan waarschuwen we jou of je arts.

Benieuwd wat Chipmunk voor jou kan doen?