Uw diabetes beter onder controle met Chipmunk

We hoeven u niet te vertellen dat het belangrijk is om uw bloedglucose binnen de juiste grenzen te houden. Lukt dat niet, dan kunnen uw ogen, nieren en zenuwen ernstig beschadigen en verdubbelt het risico op een hartaanval en een beroerte. Maar hoe zorgt u voor een goede waarde van uw bloedglucose?

Meten is weten

Bewegen en goede voeding zijn essentieel. Hoe meer u hierop let, hoe beter het is. Gebruikt u medicijnen? Dan is het belangrijk dat u de juiste dosering krijgt. Het komt allemaal heel precies en dat is niet altijd makkelijk. Hoe weet u of u goed bezig bent? Door regelmatig uw belangrijkste lichaamswaarden te controleren. Zo weet u of u het risico op complicaties daadwerkelijk verkleint.

Hoe helpt Chipmunk?

Chipmunk helpt bij het monitoren van uw bloedglucose, gewicht, beweging en bloeddruk. U krijgt van ons een glucosemeter, een weegschaal, een bewegingstracker en een bloeddrukmeter. Door uw meting houdt uw persoonlijke coach uw gezondheid in de gaten. Doordat u meer meet dan alleen bloedglucose, ziet u direct het effect van uw leefstijl op uw bloedglucosewaarden. We motiveren u om regelmatig te meten, zo zien we patronen en kunnen we helpen om de bloedglucose stabiel te houden. Samen werken we aan uw gezondheid.

Benieuwd wat Chipmunk voor u kan doen?