Je diabetes beter onder controle met Chipmunk

We hoeven je niet te vertellen dat het belangrijk is om je bloedglucose binnen de juiste grenzen te houden. Lukt dat niet, dan kunnen je ogen, nieren en zenuwen ernstig beschadigen en verdubbelt het risico op een hartaanval en een beroerte. Maar hoe zorg je voor een goede waarde van je bloedglucose?

Meten is weten

Bewegen en goede voeding zijn essentieel. Hoe meer je hierop let, hoe beter het is. Gebruik je medicijnen? Dan is het belangrijk dat je de juiste dosering krijgt. Het komt allemaal heel precies en dat is niet altijd makkelijk. Hoe weet je of je goed bezig bent? Door regelmatig je belangrijkste lichaamswaarden te controleren. Zo weet je of je het risico op complicaties daadwerkelijk verkleint. 

Hoe helpt Chipmunk?

Chipmunk helpt bij het monitoren van je bloedglucose, je gewicht, je beweging en je bloeddruk. Je krijgt van ons een glucosemeter, een weegschaal, een bewegingstracker en een bloeddrukmeter. Door jouw meting houdt je persoonlijke coach je gezondheid in de gaten. Doordat je meer meet dan alleen bloedglucose, zie je direct het effect van je leefstijl op je bloedglucosewaarden. We motiveren je om regelmatig te meten, zo zien we patronen en kunnen we je helpen om je bloedglucose stabiel te houden. Samen werken we aan jouw gezondheid.

Benieuwd wat Chipmunk voor jou kan doen?