Manage je COPD beter met Chipmunk

Leven met COPD is een uitdaging. Kortademigheid, piepende ademhaling, hoesten, een laag zuurstofgehalte, vermoeidheid of een verward gevoel, maken je dagelijks leven soms lastig. Zorgen dat je klachten niet verergeren, is vaak het enige dat je kunt doen. Maar hoe doe je dat?

Meten is weten en waarom dat belangrijk is

Klachten die verergeren, zijn vaak triggers voor bacteriële of virale infecties. Daarvoor is een behandeling nodig en soms zelfs een ziekenhuisopname. Om dat te voorkomen, is het belangrijk dat je regelmatig je belangrijkste lichaamswaarden meet. Door de gegevens van je zuurstofsaturatie te combineren met je stappenteller, kun je de vroege tekenen van een aankomende longaanval herkennen.

Hoe helpt Chipmunk?

Chipmunk helpt jou om op een eenvoudige manier je lichaamswaarden te meten en die vroege tekenen te herkennen, zodat we samen met jou en je zorgverlener op tijd actie kunnen ondernemen om erger te voorkomen. Daarom monitoren we dagelijks je gewicht, je bloeddruk en je zuurstofsaturatie. We sturen je ook regelmatig vragenlijsten om zo je totale gezondheid in de gaten te houden. Zo helpen we je om je COPD de baas te blijven.

Benieuwd wat Chipmunk voor jou kan doen?