Manage je COPD beter met Chipmunk

Leven met COPD is een uitdaging. Kortademigheid, piepende ademhaling, hoesten, een laag zuurstofgehalte, vermoeidheid of een verward gevoel, maken uw dagelijks leven soms lastig. Zorgen dat uw klachten niet verergeren, is vaak het enige dat u kunt doen.
Maar hoe doet u dat?

Meten is weten en waarom dat belangrijk is

Klachten die verergeren, zijn vaak triggers voor bacteriële of virale infecties. Daarvoor is een behandeling nodig en soms zelfs een ziekenhuisopname. Om dat te voorkomen, is het belangrijk dat u regelmatig uw belangrijkste lichaamswaarden meet. Door de gegevens van uw zuurstofsaturatie te combineren met uw stappenteller, kunt u de vroege tekenen van een aankomende longaanval herkennen.

Hoe helpt Chipmunk?

Chipmunk helpt u om op een eenvoudige manier uw lichaamswaarden te meten en die vroege tekenen te herkennen, zodat we samen met u en uw zorgverlener op tijd actie kunnen ondernemen om erger te voorkomen. Daarom monitoren we dagelijks uw gewicht, bloeddruk en zuurstofsaturatie. We sturen u ook regelmatig vragenlijsten om zo uw totale gezondheid in de gaten te houden. Zo helpen we u om uw COPD de baas te blijven.

Benieuwd wat Chipmunk voor u kan doen?