Over Chipmunk

Chipmunk Health levert kant-en-klare virtuele klinieken aan huisartsen, specialisten en andere zorgverleners. Die kunnen daarmee patiënten thuis monitoren, begeleiden en behandelen terwijl geavanceerde data-analyse hen helpt bij het nemen van beslissingen. De patiënt krijgt zelf toegang tot zijn persoonlijke Chipmunk-omgeving voor meer inzicht in zijn gezondheid. De meetapparatuur wordt rechtstreeks aan patiënten geleverd, met online instructies en support en de patiëntendata worden veilig beheerd en geanalyseerd. Zowel arts als patiënt hebben hier geen omkijken naar.

Living Labs

Alles wat Chipmunk doet is wetenschappelijk onderbouwd, maar tegelijkertijd vragen we onze gebruikers voortdurend hoe we hun leven gemakkelijker kunnen maken. We bedenken dan ook niets van achter ons bureau, maar werken in “living labs”: groepen patiënten en zorgverleners in de echte wereld.

Internationaal

Dat doen we in verschillende landen, omdat alleen het leren van verschillen volgens ons leidt tot de allerbeste resultaten. Zo werken we in Nederland met een van de grootste zorggroepen aan een nieuwe manier van diabetesmanagement. In Duitsland richten we ons samen met artsen en verzekeraars op het verminderen van het risico op een beroerte. 

Leidend

We zijn leidend op het gebied van full-service telehealth oplossingen. Dat kan ook omdat ons patiënt-gecentreerde platform nieuwe, data-gedreven toepassingen mogelijk maakt die wij vervolgens vertalen in doordachte en betaalbare medische diensten voor patiënten, hun familie en hun zorgverleners.

Missie & Belofte

Onze missie: het verzamelen, managen en leren van door de patiënt zelf gegenereerde gezondheidsdata zodat die beter kan leven en zijn gezondheidszorg betaalbaar blijft.

Onze belofte: het geven van betekenis aan data die jij zelf thuis met Chipmunk verzamelt, zodat we je kunnen voorzien van begrijpelijke gezondheidsinformatie en praktische zorgdiensten. We helpen je met het managen van je eigen gezondheid, zodat jij je leven beter kunt leven.

Wil je op de hoogte worden gehouden of weten wanneer we bij jou in de buurt starten?