Over Chipmunk

Chipmunk is een betrouwbare en betaalbare oplossing voor gezondheidsmanagement thuis, met een veilige link naar je eigen zorgverleners.

Ons platform combineert moderne techniek met persoonlijke betrokkenheid en aandacht. Zo zorgen we ervoor dat patiënten thuis kunnen worden begeleid en behandeld, zonder zichzelf en hun zorgverleners onnodig te belasten.

Living labs

Alles wat Chipmunk doet is wetenschappelijk onderbouwd, maar tegelijkertijd vragen we onze gebruikers voortdurend hoe we hun leven gemakkelijker kunnen maken. We bedenken dan ook niets van achter ons bureau, maar werken in “living labs”: groepen patiënten en zorgverleners in de echte wereld.

Internationaal

Dat doen we in verschillende landen, omdat alleen het leren van verschillen volgens ons leidt tot de allerbeste resultaten. Zo werken we in Nederland met een van de grootste zorggroepen aan een nieuwe manier van diabetesmanagement. In Duitsland richten we ons samen met artsen en verzekeraars op het verminderen van het risico op een beroerte. En Canada is onze thuisbasis voor nieuwe vormen van telehealth en telemedicine die we via verpleegkundigen, huisartsen en specialisten rechtstreeks aan patiënten aanbieden.

Leidend

We zijn leidend op het gebied van full-service telehealth oplossingen. Dat kan ook omdat ons patiënt-gecentreerde platform nieuwe, data-gedreven toepassingen mogelijk maakt die wij vervolgens vertalen in doordachte en betaalbare medische diensten voor patiënten, hun familie en hun zorgverleners.