Veelgestelde vragen

Chipmunk werkt heel eenvoudig. Toch kunnen we ons voorstellen dat je vragen hebt. We geven alvast antwoord op de belangrijkste vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

De kosten voor een abonnement op Chipmunk hangen af van het pakket dat u afsluit. Gemiddeld komt dat op 40 euro per maand. Dat bedrag schrijven we automatisch af.

Absoluut niet! Chipmunk vervangt geen enkele arts of welke zorgverlener dan ook. Chipmunk helpt de arts door data van de patiënt te beoordelen volgens de richtlijnen van de behandelend arts. Chipmunk is er juist om artsen en andere zorgverleners te helpen.

De meetapparatuur maakt automatisch een draadloze verbinding met de Chipmunkbox die bij de patiënt thuis staat. De box verstuurt de data vervolgens naar de Chipmunk Cloud. De data is beveiligd volgens de laatste standaarden en wordt opgeslagen en beheerd in de medisch gecertificeerde cloud van Chipmunkpartner Philips.

Nee, Chipmunk is geen app die alleen bestaande processen digitaliseert. Chipmunk verandert de zorg daadwerkelijk door een intelligente digitale verbinding te leggen tussen patiënten thuis en hun zorgverleners.

Chipmunk is nieuw. Dat betekent dat we nog niet bij iedere zorgverzekeraar in het pakket zitten. Informeer daarom bij je zorgverzekeraar of de kosten (deels) worden vergoed. Ondertussen werken wij hard om te zorgen dat het voor iedereen vergoed wordt.

Als je je aanmeldt bij Chipmunk nemen we contact met je op. We vragen je dan wie je huisarts is. Wij laten je huisarts weten dat je deelneemt en wij zorgen ervoor dat hij of zij toegang heeft tot je gebruikersdashboard of wekelijks of maandelijks een rapport ontvangt.

Omdat we onze gebruikers 100% kwaliteit en veiligheid willen garanderen, gebruiken we geen smartphones. Chipmunk heeft een eigen infrastructuur om data te verzamelen en te beheren. De data is beveiligd volgens laatste de standaarden en wordt opgeslagen en beheerd in de medisch gecertificeerde cloud van Philips.

Andere vragen? Neem gerust contact met ons op.