Heeft u een vraag? We staan u graag persoonlijk te woord.

Stuur een e-mail naar vragen@chipmunkhealth.com of bel ons op 085-1054145.
We zijn op werkdagen beschikbaar van 9:00 tot 17:00 uur.

Bekijk ook eens onze veelgestelde vragen of instructievideo’s.

Ons team

Photo of Erik Duijsens

Erik Duijsens

Chief Executive Officer

Erik is vooral geïnteresseerd in de ontwikkeling van innovatieve patiëntgerichte zorgmodellen. In 2010 koos hij voor Noord-Amerika als uitvalsbasis. Daar leerde hij van binnenuit wat innovatie in de gezondheidszorg betekende en past dat nu toe in Chipmunk.

Photo of Paul Perreijn

Paul Perreijn

Chief Technology Officer

Paul is een expert op het gebied van meten in de zorg. Hij beheerst de hele keten, van hardware-ontwerp tot softwareontwikkeling. Door zijn zorgachtergrond kan hij als geen ander technologie beoordelen en toepasbaar maken voor concrete zorgtoepassingen.

Björn Crüts

Chief Scientific Officer

Björn is een ondernemende en pragmatische wetenschapper. Hij werkt sinds een paar jaar vooral aan het monitoren en begeleiden van patiënten door gevalideerde metingen en de medische analyses en modellen die daarvoor nodig zijn.

Armand-Meertens-Chipmunk

Armand Meertens

Privacy & Compliance Officer

Armand garandeert dat Chipmunk voldoet aan de strengste normen voor wat betreft privacybescherming, dataveiligheid en kwaliteitsmanagement en geeft als zodanig een belangrijke bijdrage aan Chipmunk’s privacy-by-design-principe.

 

 

Eric-beragg

Eric Beragg

Chipmunk Systeemarchitect

Eric is verantwoordelijk voor de architectuur en backend van het Chipmunkplatform. Dat maakt hem het schakelpunt tussen medische staf, management en (HSDP- en Connected Services) specialisten van Philips.